محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد
ویژگی وبسایت شرکتی
قطعاً بدون داشتن یک وبسایت خوب و جذاب در فضای وب نمیتوانید رقابت کنید پس اولین قدم برای رقابت در فضای سایتهای اینترنتی و کسبوکارهای آنلاین داشتن یک وبسایت با طراحی حرفهای است. اگر کسبوکار شما بهنوعی فیزیکی است و میخواهید وارد فضای وب و دنیای دیجیتال شوید باید به همان صورت در دنیای دیجیتال عمل کنید که در دنیای واقعی عمل میکنید یعنی مشتری را در مجاب کنید که در جستجوها نام شرکت و کسبوکار شمارا سرچ کنند.
اولین و محکمترین گام حضور در دنیای دیجیتال داشتن وبسایت جذاب و خوب است، وبسایتی که شمارا به بهترین شکل ممکن معرفی کند، خدمات و محصولات شمارا به مشتریان به نحو احسن ارائه دهد. وبسایت خوب و جذاب یکی از قدمهای مهم در برندینگ است با این کار شما تصویری زیبا و فراموشنشدنی در ذهن مخاطب خود ایجاد میکنید بهطوریکه اگر کاربر حتی برای اولین بار با شرکت شما برخورد کرده باشد تصویری ایده آل از کسبوکار شما در ذهن او شکل گیرد.
امروزه با گسترش و توسعه مخاطبان در فضای مجازی، شرکتها مجاب شدهاند که در فضای اینترنتی حضوری پررنگتر از قبل داشته باشند که این حضور با داشتن یک وبسایت شرکتی نمود پیدا میکند. طراحی سایت شرکتی همانند داشتن یک شعبه در اینترنت است که از طریق آن میتوانید خدمات و محصولات خود را به مشتریان و مخاطبان خود ارائه دهید و با آنان در تعامل باشید، حال اگر این شعبه پرزرق و برقتر باشد این تعاملات بیشتر میشود. برای توصیف بهتر و کاملتر وبسایت شرکتی شمارا به خواندن این مطلب دعوت میکنیم.
وبسایت شرکتی چیست؟
وبسایتی که برای نمایندگی رسمی از یک برند در اینترنت استفاده میشود و اغلب بهعنوان صفحه فرود برای محتوای تبلیغاتی مورداستفاده قرار میگیرد. اینگونه از وبسایتها فراتر از حضور در اینترنت هستند، یک وبسایت شرکتی بیانگر یک موقعیت تجاری برای خریدار است و در حالت ایده آل محلی برای برقراری ارتباط با مشتریان یا سایر مخاطبین بهینه شود و بهموجب این عوامل باید اطلاعاتی در مورد محصولات و خدمات در اختیار کاربران قرار گیرد که منجر به این میشود که آنان از جدیدترین محتویات شرکت شما آشنا شوند که نوعی چرخه تبدیل کاربر به مشتری وفادار را شکل دادهاید.
البته باید توجه داشته باشید که وبسایت شرکتی احتیاج به مراقبت ویژه دارد و ضروری است که کلیه مطالب با اصول شرکت مطابقت داشته باشد و ساختارهای آن با استراتژیهای شرکت شما همخوان باشد. در دنیای امروزه شاید صرف داشتن یک وبسایت شرکتی کافی نباشد و بسیاری از شرکتها با ایجاد صفحات در شبکههای اجتماعی، حضور خود را در جوامع آنلاین اعلام نمودهاند.
یک مثال ساده برای فهمیدن اهمیت وبسایت شرکتی این است که شرکت شما شاید آمادگی لازم برای ارائه خدمات بهصورت شبانهروزی را نداشته باشد و این وبسایت شماست که باید این کار را انجام بدهد، باید شما بهگونهای فضای دیجیتال و وبسایت خود را تحلیل کنید که قادر باشد نیازهای بازدیدکننده را در تمام طول شبانهروز برآورده سازد، اگر این عمل بهدرستی محقق شود و محتوای در دسترس بازدیدکننده قرار گیرد زمانی که در جستجوهای اینترنتی به شما برخورد خواهند کرد هویتسازمانی شما بهدرستی بیان میشود.
در وبسایت شرکتی خود چهکاری باید انجام دهید؟
از نظر محتوایی اولازهمه باید شما بخشها و عناوین پایه و اصلی را در سایت خود ازجمله: معرفی شرکت، محصولات، خدمات، اخبار یا رویدادها، ارتباط با شرکت یا پشتیبانی، منابع انسانی و … ایجاد کنید. اینها عناوینی هستند که در اکثر کسبوکارها یکسان است و باوجود اینها میتوانید به بخشهای دیگر از حوزه فعالیت شرکت و سازمان هم مربوط شوند.
یک نکته مهم دیگر که باید حتماً به آن توجه کنید این است که مسئول بازاریابی شرکت شما باید از شرایط و نوع همکاری وبسایت شرکتی شما آگاهی کامل داشته باشد و همچنین بهطور مستقیم با وبسایت ارتباط و تعامل مستقیم داشته باشد، نتایج این ارتباطات و تعاملات منجر به این میشود که تیم بازاریابی خلاقانهتر عمل میکند که همین امر منجر به آن میشود که پیام و هدف شرکت تأثیر بیشتر و بهتری بر ذهن مخاطب میگذارد و جرقهای برای ایجاد ارتباط بین مخاطب و شرکت میکند.
ویژگیهای طراحی وبسایت شرکتی
همانند سایتهای دیگر یک وبسایت شرکتی باید بهگونهای طراحی شود که ساختاری استاندار و علاوه بر آن شکل و شمایلی جذاب برای مخاطب داشته باشد، مواردی که در مورد عناوین مورداستفاده در وبسایت گفته شد باید با توجه به نیازهای شرکت و مخاطب طراحی و اجرا شود و فاکتورهای دیگری ازجمله سرعت بارگذاری سایت و تصاویر و ریسپانسیو بودن هرکدام بهنوبه خود باعث افزایش این جذابیت میشود. ولی یکسری از ویژگیها وبسایت شرکتی را از سایر وبسایتها متمایز میکند و آنها عبارتاند از:

-
طراحی صفحات اختصاصی خدمات و محصولات
یکی از مهمترین و پرسودترین ویژگی سایتهای شرکتی طراحی صفحه مخصوص برای خدمات و محصولات است، این صفحات بسیار برای مخاطب مهم هستند و هرچقدر بتوانیم در این صفحات در معرفی خود بهتر عمل کنیم در تبدیل مخاطب به مشتری موفقتر خواهیم بود.
-
ایجاد صفحه تماس با شرکت (تماس با ما)
بهطورکلی در طراحی سایت یکی از مهمترین بخشها برای برقراری ارتباط با مشتری و ایجاد یک حس مثبت و ارزش قائل شدن برای مشتری و مخاطب، صفحه تماس با ما است. ولی صرف ایجاد این صفحه کافی نیست باید حتماً در طراحی و انتخاب المانهای این صفحه دقت کافی به خرج دهید تا مخاطب و مشتری ترغیب شود تا با شرکت در ارتباط و تعامل باشد.
صفحه تماس با ما نوعی CRM است و کسی که با مشتریان و مخاطبان در ارتباط است باید بتواند از این بستر برای جذب و ترغیب آنان استفاده حداکثری کند.
-
شبکههای اجتماعی
بیشک شبکههای یکی از بهترین بسترها رایگان برای جذب مخاطب است، البته باید توجه داشته باشید که آداب حضور در هریک از شبکههای اجتماعی متفاوت است و اصول مخصوص به خود را دارند.
-
ساخت فرمهای اختصاصی
یکی دیگر از ویژگی شاخص وبسایتهای شرکتی دارا بودن فرمهای اختصاصی است، این فرمها که باید حتماً برحسب نیاز شرکت و مخاطب تنظیم و منتشر شود میتواند شامل فرمهایی ازجمله: فرم استخدام، فرم نمایندگی و … باشد.
5. بهینه بودن وب سایت
برای طراحی سایت شرکتی از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده کنیم؟
امروزه سیستمهای مدیریت محتوای گوناگونی وجود دارد که مدیران کسبوکارها میتوانند با توجه به نیازهای شرکت از آنها استفاده کنند، پیشنهاد ما استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که در ایران و سایر نقاط جهان محبوبت بالایی دارد و استفاده و کاربری بسیاری آسان هم دارد از ویژگیهای وردپرس میشود به موارد زیر اشاره کرد:
- پشتیبانی از زبان فارسی
- بهروزرسانی مداوم و خودکار
- پلاگینهای مختلف و کاربردی
- پوستهها و قالبهای متنوع
- دسترسی و نصب آسان
و در پایان بهتر است از خودتان این سؤال را بپرسید که چرا اصلاً باید از وبسایت شرکتی استفاده کنید؟
حتماً اگر شما مدیر سازمان و یا شرکتی هستید به این فکر کردهاید که کسبوکار و شرکت و سازمان خود را توسعه و چه جایی بهتر از دنیای دیجیتال، مکانی که میتواند هزینههای بسیار کمتری نسبت به فضای فیزیکی به شما تحمیل کند و در عوض مخاطب و مشتریان بیشتری را به سمت شما سوق دهد.
ایجاد وبسایت شرکتی مانند احداث یک شعبه در اینترنت است ولی بهصورت غیر فیزیکی اما باید توجه داشته باشید که آنچه شما برای خدمات و محصولات خود در فضای واقعی تبلیغ میکنید برای وبسایت نیز معتبر است و باید به همان کیفیت فضای فیزیکی باشد.
یک وبسایت موفق شرکتی چه مزایایی دارد؟
اولازهمه، این موفقیت تأثیری مثبتی بر روی شرکتهایی که میخواهند با شما همکاری کنند خواهد گذاشت، بهطوریکه اشخاص و مؤسسات قبل از اینکه با شما تماس بگیرند ابتدا به وبسایت شما مراجعه میکنند و بهاینترتیب شما خودتان را بهطور صحیح برای آنها در سایت بیان کردهاید و آنان مجاب میشوند که با شما همکاری کنند، کاربران این موضوع را معیار کیفیت خدمات میدانند.
یک سایت خوب شرکتی سایتی است که بتواند سهم بازار شمارا از دنیای مجازی بگیرد و در زندگی واقعی به شما کمک کند.
بیشتر بخوانید :